немо морска гара

Насладете се на вкусно приготвена прясна риба на брега на морето

Ресторант „Немо” е на най –обичаното място за варненци и всички гости на града –Морска гара Варна.

Крайбрежната алея вече е новото място ,където можете да се насладите на вкусната морска храна докато наблюдавате многобройните корабчета и яхти и да усетите автентичността на Варненското пристанище. Тук ще Ви посрещнем с добро отношение ,хубаво вино и любов,за да получите усещането за блаженство и свобода! Предлагаме най-голямо разнообразие от прясна риба,доставена директно от мрежите на рибарите в Черно море.

Ресторант Немо е чудесно място, където можете да се насладите на вкусна и добре приготвена морска храна. Всеки ден предлагаме прясна черноморска риба направо от мрежите на рибарите, както и миди от ферма „Морски дар“ до нос Чиракман.

Нашите ястия са запазили старите рибарски рецепти ,като вмъкваме и нови тенденции в храненето.

Можем да кажем с гордост,че Ресторант Немо пази местните традиции,цени даровете на нашето море ,знае как да ги достави до клиентите си и как да ги приготви вкусно.

немо евксиноград

Временно затворен за ремонт

Насладете се на морската гледка и лятното слънце в компанията на хубава морска храна и хладни питиета в „Ресторант Евксиноград” от веригата „Немо”! При нас ще намерите голямо разнообразие от морски дарове, миди, прясна черноморска риба и пици.

Ресторантът вече работи целогодишно и предлагага закрита и открита част. Рибарския плаж вече стана любимо място на много варненци,в непосредствена близост до града и в същото време дава възможност да избягате от шума и многолюдието и да се отдадете на тишина и спокойствие до морето.

Разгледайте нашето меню

Разнообразие от ястия за всеки вкус